Compleet interieurconcept

Studio 22 is een interieurconcept bedacht door Abitare. In deze unieke benadering van wooninrichting laten we je rustig wandelen door een van top tot teen ingerichte woning. Kom langs en geniet van een complete living space experience.

 

Alles-in-één-keer voor je ultieme interieur

Wat krijg je in Studio 22 te zien? Leefruimtes met designmeubelen die een wereld op zich creëren, een keuken die uitnodigt om sterke kookkunstjes uit je mouw te schudden, een badkamer waar je weer helemaal tot jezelf komt en slaapkamers die je doen slapen als een stijlvol roosje. O ja, en dan zijn we de bijbehorende luxedressings nog vergeten.

Wat ’n plezier om binnen te wandelen in je toekomstig interieur.
Moet je echt ’ns doen.

Maak het interieur van je dromen waar

Wat er gebeurt tijdens je bezoek aan Studio 22? Je eigen woondoelen en -dromen borrelen spontaan op. Je inspiratie krijgt nieuwe prikkels. En je krijgt ongetwijfeld zin om werk te maken van je ultieme interieur.

 

Interieurarchitecten en vakspecialisten voor jouw interieur

Laat je gidsen door onze interieurarchitecten. Ze adviseren en begeleiden, geven jouw woonwensen vorm en reiken een  droominterieur op maat aan. De concrete realisatie? Die is in handen van onze vakspecialisten. Nauwkeurig, polyvalent en opgeruimd staat netjes: zo kennen we hen.

 

Van één kamer tot totaalproject

De uitzonderlijke service van Studio 22 is er voor elk groot totaalproject. Maar wil je één ruimte helemaal opnieuw inrichten, een gezellig hoekje in een kamer creëren of met accessoires de nodige accenten in je woning leggen? Ook dan krijg je van ons een interieur op jouw maat.

 

Waarom is onze naam Studio 22?

In de numerologie is 22 een meestergetal. Het staat voor het opbouwen van een nieuw leven en een nieuwe wereld. Precies wat we bij Studio 22 doen met je interieur: je stapt van a place to visit naar a place to live.